تدابیر جدید برای حرکت بانک ملی ایران در مسیر موفقیت

تدابیر جدید برای حرکت بانک ملی ایران در مسیر موفقیت

  • 1401/02/08
  • 1,097
  • اخبار سداد

دکتر محمدرضا فرزین، مدیرعامل بانک ملی ایران، با تاکید بر برنامه‌ریزی در راستای خدمت‌رسانی شایسته به مشتریان، به برنامه‌های راهبردی متعددی در بانک ملی ایران اشاره کرد که اجرای آن‌ها در سال جاری سرآغاز تحول خواهند شد.

دکتر محمدرضا فرزین، مدیرعامل بانک ملی ایران، با تاکید بر برنامه‌ریزی در راستای خدمت‌رسانی شایسته به مشتریان، به برنامه‌های راهبردی متعددی در بانک ملی ایران اشاره کرد که اجرای آن‌ها در سال جاری سرآغاز تحول خواهند شد.

به گزارش روابط عمومی داده‌ورزی سداد، همایش ارزیابی عملکرد واحدهای صف منتهی به اسفندماه 1400 با حضور جمعی از معاونان مدیرعامل، روسای ادارات امور شعب استان‌ها، شعب مستقل، حوزه‌ها و شعب ممتاز روز 7 اردیبهشت ماه 1401 به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد. در این نشست دکتر فرزین پس از آرزوی قبولی طاعات و عبادات همکاران در ماه مبارک رمضان و قدردانی از تلاش و هم‌افزایی کارکنان بانک ملی ایران برای دستیابی به اهداف بانک در سال گذشته، مهمترین راهبردها، سیاست‌ها و اهداف جدید بانک در سال جدید را تشریح کرد.

مدیرعامل بانک ملی ایران پس از تاکید بر پیاده‌سازی با قدرت برنامه استراتژیک بانک در سال جاری، یکی از مهمترین محورهای این برنامه را تفویض اختیارات بیشتر به استان‌ها در راستای جهش فعالیت‌های اقتصادی و حفظ تراز نقدینگی در استان‌ها معرفی کرد. وی با اشاره به اهمیت افزایش سهم بانک در تمامی شاخصه‌های نظام بانکی، خاطرنشان کرد: با همکاری همه کارکنان باید با آسیب‌شناسی، گزارش‌های تحلیلی میدانی و پایش مداوم، شعبه‌هایی را که سال گذشته به حد نصاب سودآوری نرسیدند، شناسایی و با طراحی و اجرا یک برنامه مدون و منسجم، به جبران عقب‌ماندگی آن‌ها کمک کنیم.

دکتر فرزین پیرو الزامی خواندن اجرای بانکداری تجاری، شرکتی و خُرد با استفاده از همه ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در سطح بانک ملی ایران، عنوان کرد: با تخصیص برخی شعب به امور شرکت‌های دانش‌بنیان، سبد خدمات اعتباری بانک را به سمت برآورد کردن خواسته‌های کسب‌وکارهای دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها هدایت خواهیم کرد. وی بیان کرد: انتظار داریم همکاران تلاش کنند مطابق برنامه‌ها و نقشه راه موجود به اهداف و سیاست‌های ابلاغی دست یابیم.

در ادامه این جلسه، اعضای هیات عامل و معاونان به بیان مسائل و مشکلات همکاران واحدهای صف و ستاد و همچنین ارائه راهکارهای پیشنهادی خود پرداختند.

در این نشست معاونت برنامه‌ریزی و تحول بانک ملی ایران شاخص‌های عملکردی در بخش‌های مختلف برای واحدهای بانک را مورد بررسی قرار داد و گزارشی از عملکرد آن‌ها ارائه شد. محمد شیریجیان، سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و تحول بانک با اشاره به نقشه راه مشخص و منسجمی که برای حرکت موثر و مطلوب بانک در سال جاری ترسیم شده است، خرد جمعی، مشارکت و هم‌افزایی را لازمه رسیدن به دستاوردهای جدید دانست. وی توسعه خدمات اعتباری، افزایش درآمدهای غیرمشاع و افزایش سهم بازار را از راهبردها و اولویت‌های جدید بانک در سال جاری خواند و افزود: اگر اهداف و اولویت‌های بانک محقق شود، جهش خوبی در همه حوزه‌ها شاهد خواهیم بود و بانک به طور قطع به سوددهی خواهد رسید. وی ضمن تبیین اهداف و راهبردهای بانک، با مدیران حاضر در مورد موضوعات و سوالات مطرح شده از سوی آن‌ها، به بحث و تبادل نظر پرداخت.

در ادامه حسن مونسان، عضو هیات عامل و معاون شعب بانک ملی ایران، داشتن برنامه عملیاتی در کنار برنامه‌های استراتژی و اهداف بانک مهم و ضروری خواند و گفت: با استقرار سامانه‌ها، ابزار و محصولات جدید در شعب، به طور قطع نسبت به رقبا موفق‌تر عمل خواهیم کرد.

محمد نجف‌زاده، سرپرست معاونت امور شعب و بازاریابی منطقه دو بانک ملی ایران نیز مدعی شد تا چند روز آینده با آسیب‌شناسی و واکاوی‌های جدی، گزارش بررسی دلایل ضعف عملکردی بعضی از شعب را ارائه خواهد کرد.

در ادامه علیرضا ماهیار عضو هیات عامل و معاون فناوری اطلاعات و شبکه ارتباطات بانک ملی ایران یادآور شد: معتقدم با ارائه راهکارها و راهبردهای سازنده به رشد بانک کمک خواهیم کرد. او با اشاره به پیشنهادات سازنده و ایده‌های نو با عنوان زمینه‌ساز رشد و تعالی هر سازمان، تاکید کرد: ایده‌ها و روش‌های نوآورانه و فناورانه در حوزه‌ فناوری‌های مالی موجب ارزش افزوده و تسهیل امور خواهد شد.

در این نشست داریوش زراعتگر، رئیس اداره امور شعب استان بوشهر، افشین کاظمی، رئیس اداره امور شعب غرب تهران، یحیی حبیبی، رئیس اداره امور شعب مرکزی تهران، بهزاد جلیلیان، رئیس اداره امور شعب استان کرمانشاه و عبدالله جلالی، رئیس شعبه مستقل فردوسی نیز به بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود پراختند.

در پایان این جلسه مجازی نیز واحدهای برتر بانک در سال گذشته معرفی شدند.