کارگاه معرفی BTM ارزی و ریالی در هشتمین نمایشگاه تراکنش ایران برگزار شد.

کارگاه معرفی BTM ارزی و ریالی در هشتمین نمایشگاه تراکنش ایران برگزار شد.

  • 1401/10/29
  • 1,027
  • اخبار سداد

دومین کارگاه هلدینگ داده‌ورزی سداد در این نمایشگاه به معرفی محصول " خودپرداز هوشمند ارزی ریالی ملی " اختصاص داشت .

هشتمین نمایشگاه تراکنش ایران که از 26 تا 28 دی 1401 در مرکز آفرینش‌های کانون پرورش فکری و هتل لاله برگزار گردید علاوه بر رویکرد نمایشگاهی خود شامل نشست‌های تخصصی و کارگاه‌‌های معرفی محصول نیز بود.

دومین کارگاه هلدینگ داده‌ورزی سداد در این نمایشگاه به معرفی محصول " خودپرداز هوشمند ارزی ریالی ملی " اختصاص داشت .

مهدی بایندور، مدیر کارت و پرداخت هلدینگ داده‌ورزی سداد در راستای معرفی این محصول گفت: BTM با رویکرد نیل به مدرن‌ترین مفاهیم دنیا، یک پلتفرم و محصول نرم‌افزاری وبی است که بر پایانه‌های متنوع بانکی از قبیل کیوسک، خودپرداز، خودگردان و خود بانک اجرا می‌شود و تجربه یکسانی برای کلیه کاربران و حتی کاربران همراه بانک و اینترنت بانک به وجود می‌آورد، این راهکارهای یکپارچه هوشمند، مبتنی بر مفهوم کانال فراگیر Channel Omni )) می‌باشد و با استفاده از مکانیزم تجربه بهم پیوسته ( Experience Connecte ) ، فاصله میان کانال‌های مجازی و فیزیکی را کاهش می‌دهد.

وی افزود: اجزای سامانه این محصول بعنوان یک راهکار جامع شامل بخش‌هایی می باشد که از جمله آنها: 1- سوییچ پذیرندگی سام: پردازش و مسیریابی تراکنش‌های مالی و مدیریت پایانه‌ها 2- سامانه جامع مدیریت پایانه‌های بانکی (رهسام): پایش و راهبری پایانه‌ها 3- کالینت رهسام: بررسی وضعیت پایانه و ارسال وضعیت به سرور رهسام 4- ایجنت ارتباطی دستگاه (رخسام): مدیریت سخت افزار خودپرداز جهت ارایه سرویس به مشتری 5_ پورتال مرکزی تحت وب: مدیریت تجربه مشتری با هدف ایجاد رابط کاربری برای مشتری 6_ سامانه پرستاری (پرسام): ارایه خدمت به اپراتور و متصدی بر روی دستگاه می‌باشد.

بایندور در ادامه از مزیت‌های انحصاری این محصول مثل، "گویاسازی برای نابینایان" نام برد و گفت : هوشمند سازی، خدمات چک صیادی، امتیازات وفاداری، برداشت وجه بدون کارت، گیمیفیکیشن سلامت و شخصی‌سازی نیز از دیگر خدماتی است که در این خودپرداز هوشمند به مشتریان ارائه می‌گردد.

وی در ادامه گفت: با راه‌اندازی سامانه کارا در بانک ملی ایران، مشتریان می‌توانند حساب ارزی در بانک‌ملی افتتاح کنند و سپس کارتی در اختیار آنها قرار می‌گیرد که با استفاده از آن می‌توانند از خودپرداز‌های هوشمند ملی علاوه بر دریافت خدمات ریالی، خدمات ارزی نیز دریافت نمایند.

مدیر کارت و پرداخت سداد در پایان ،کسب رتبه برتر هشتمین جشنواره مرحوم دکتر نوربخش (همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت)، کسب لوح اهتمام نوآوری دیجیتال (سومین همایش ملی تحول دیجیتال ایران) و کسب لوح زرین جایزه نوآوری محصول (چهارمین همایش نوآوری محصول ایرانی( را از افتخارات کسب شده توسط این محصول برشمرد.