تحکیم جایگاه و حفظ پیشگامی در ارائه خدمات نوین بانکی با تکیه بر محصولات و خدمات متنوع شرکت داده ورزی سداد
شعبههای فخر رازی و باهنر بانک ملی ایران در تهران برای رسیدگی تخصصی به امور شرکتهای دانشبنیان با حضور مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانک ملی و دستیار ویژه معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری افتتاح گردید.
به گزارش روابط عمومی شرکت دادهورزی سداد، در مراسم افتتاحیه شعبه دانشبنیان فخر رازی، دکتر محمدرضا فرزین از این شعبه به عنوان یک شعبه مشاورمحور برای شرکتهای دانشبنیان یاد کرد؛ وی با تاکید بر لزوم وجود یک الگوی خاص برای تامین مالی در شرکتهای دانشبنیان، گفت: در سال گذشته ۶۸۷ شرکت دانشبنیان با اعتباری بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد ریال توسط بانک ملی ایران تامین مالی شدند. مدیرعامل بانک ملی ایران در ادامه نیز اعلام کرد که بانک ملی در سال جاری علاوه بر تامین مالی این شرکتها، در زمینه مشاوره آنها نیز مشارکت خواهد داشت.
دکتر فرزین ابراز امیدواری کرد که این شعبه در همکاری با سایر شعب، رویهها را ساده و تخصصی و در نهایت شکلگیری شرکتهای دانشبنیان را تسهیل کند. وی با یادآوری اقدامات انجام شده در عرصه علم و فناوری کشور در سالهای گذشته، شکلگیری معاونت فناوری را یکی از اقدامات موثر دانست و خاطرنشان کرد: اگر بانکها نیز در بحث تامین مالی بنگاههای دانشبنیان ورود کنند، میتوانیم در این زمینه جز کشورهای صاحب سبک و دارای رتبهای حائز اهمیت باشیم.
علیرضا صادقی، معاون بانکداری جامع بانک نیز اعلام کرد به دلیل توجه خاص مدیران بانک ملی ایران به ارائه خدمات ویژه به شرکتهای دانشبنیان، کارگروه ویژهای در بانک تشکیل و دفتر بانک ملی ایران در صندوق نوآوری و شکوفایی نیز به عنوان مرکز اصلی و واحد ستادی اتحاذ تصمیمات برای ارائه سرویس به شرکتهای دانشبنیان انتخاب شده است. وی با بیان این که تمامی شعبههای بانک میتوانند شعب عامل برای ارائه سرویس به شرکتهای دانشبنیان باشند، تصریح کرد: شعب فخر رازی و باهنر به عنوان شعب مشاور محور در ارتباط با شرکتهای دانشبنیان انتخاب شدهاند.
صادقی در توصیف شعب تخصصی شرکتهای دانشبنیان اعلام کرد: خدمات در این شعبهها از پایه شروع شده و از ایدهپردازی تا تجاریسازی محصول و حتی ارائه آن به بازارهای خارجی در کنار شرکتها خواهیم بود. معاون بانکداری جامع بانک از طراحی برنامه ویژهای در سال 1401 برای ارائه خدمات ارزی و ریالی و انجام تسهیلگریهای لازم در زمینه ارائه خدمات مالی به شرکتهای دانشبنیان به صورتویژه در بانک نیز خبر داد.
علیرضا دلیری، دستیار ویژه معاون علمیو فناوری ریاست جمهوری، ضمن تحسین جایگاه مقدم بانک ملی ایران در تدوین بستر حوزه دانشبنیان کشور و موفق دانستن عملکرد شرکتهای دانشبنیان سالهای اخیر در عرصه اقتصاد کشور، افزود: امسال نیز مقام معظم رهبری بسیار در صحبتهایشان به موضوع شرکتهای دانشبنیان اشاره داشتند چراکه یک باور کلی وجود دارد که تنها راه نجات اقتصاد کشور، تکیه بر این شرکتهاست. وی با بیان این که خوشبختانه فرهنگ دانشبنیانی در جامعه و بازار مالی ما شکل گرفته است، ادامه داد: امروز فضای سرمایهگذاری در حوزه فناوریهای نوین ایجاد شده و برخی بانکها نیز ورود خوبی در زمینه دیجیتالی شدن داشته اند.
دلیری به اقدامات بانک ملی در بسیاری از حوزههای خدمات بانکداری الکترونیک مانند سفته و برات الکترونیک، از تصمیم برای تشکیل کارگروه فناوریهای نوین در بانک مرکزی خبر داد و تشریح کرد: همانطورکه بانک ملی ایران توانسته در بحث فناوریهای نوین و خدمترسانی به شرکتهای دانشبنیان فعال باشد، باید بتوانیم خدمات تسهیلگرانه در این حوزهها ارائه کنیم.
طی مراسمی با حضور عباس شفیعی، رییس هیات مدیره، سید فرید موسوی و صمد عزیزنژاد، اعضای هیات مدیره و جمعی از مدیران ارشد و کارشناسان بانک، دومین شعبه تخصصی شرکتهای دانشبنیان در بانک ملی ایران (ملی پلاس) در خیابان باهنر نیز افتتاح شد.